Wederverkoper worden

Reseller madhura bags

Onze exclusieve handgemaakte tassieraden, sieraden en onze inmiddels bekende shopper curvy classics van het officieel geregistreerde merk Madhura Bags zijn in de allerleukste salons-woon-en tassen-en kledingwinkels en van Nederland en België te verkrijgen. Van ons merk wil jij toch ook wederverkoper zijn?

Uniek is ons concept met de speciale beugelring aan de zijkant van de Shopper Curvy Classic waarmee jouw eigen persoonlijkheid nog beter wordt benadrukt! Meer weten? https://madhurabags.com/shopper-curvy-classic Dit unieke concept word steeds meer door winkels gewaardeerd die hierdoor steeds meer blije en tevreden klanten zien terugkomen.

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar een mooie winkel in jou stad en/of dorp om ook daar ons merk te vertegenwoordigen.

Dus heb jij ook zo,n ontzettend leuke winkel waar onze unieke producten mooi bij aansluiten?

Ben je een geïnteresseerde detaillist die zich graag wil onderscheiden in de markt?

En hecht je waarde aan?:

  • Het unieke design van de Shopper Curvy Classic.
  • Uniek concept met tassieraad.
  • Dutch Design.
  • Kwalitatieve materialen.
  • Duurzaam.
  • Vegan.
  • Geregistreerd merk.

Neem dan gewoon contact op via info@madhurabags.com of 06-15351919 voor meer informatie. Telefonisch contact waarderen we altijd. Nog beter is het om elkaar in het echt te ontmoeten in jouw winkel! Wij laten ons graag uitnodigen.

Of schrijf je vandaag nog in als wederverkoper van Madhura Bags via onderstaand formulier en krijg toegang tot onze exclusieve B2B omgeving waar je snel en eenvoudig bestellingen kunt plaatsen!

Wil je liever alvast weten waar onze huidige verkooppunten gevestigd zijn? Kijk op https://madhurabags.com/verkooppunten

Bedrijfsgegevens


Contactpersoon


Afleveradres