Schakelarmbanden

Van armbanden heb je er eigenlijk nooit genoeg. Ze zijn de finishing touch op je outfit. Elke dag weer.
Onze schakelarmbanden zijn gemaakt voor elke gelegenheid. Subtiel en elegant en zowel in zilver als goud verkrijgbaar.

Onze sieradenlijn schakelarmbanden is tijdloos en minimalistisch en dragen we uit met de naam Charables by Madhura Bags.
De Charables Collection is met zorg stuk voor stuk handgemaakt in ons atelier voor jou. We ontwerpen met oog op personalisatie (personaliseer jouw schakelarmband eens met een naamletter) en produceren kleine oplagen zodat jij altijd iets unieks draagt. Dat maakt onze minimalistische sieraden nóg specialer!

Voor al onze schakelarmbanden maken wij gebruik van kwalitatieve en hoogwaardige materialen zoals 925 Zilver, Stainless Steels, RVS en DQ en daarbij zijn ze ook nog eens hypo-allergeen! Dat vinden we belangrijk! Onze Charables zijn dus echte wearebles!

Online bestellen

Online bestellen is bij Madhura Bags is makkelijk en veilig . Je krijgt een goed beeld van de afbeeldingen en de maten per product. Na 1 á 2 werkdagen kun jij je mooie , met zorg uitgekozen sieraad al op je pols hangen of in je oren doen. En is jouw bestelling een cadeautje voor een ander? Geef dan een ander verzendadres op. Bovendien pakken wij jou mooie bestelling netjes en met zorg in zodat het uitpakken hiervan op zich al een feestje is!

Heb je toch extra hulp nodig bij het maken van je keuze of heb je een vraag over één van onze producten? Je kunt ons gemakkelijk bereiken door naar contact te gaan.