Tassenhangers

Onze tassenhangers zijn een onderdeel van ons unieke concept met onze eigen curvy handtassen maar zijn zeker ook afzonderlijk ervan te gebruiken.
Inmiddels hebben wij een uitgebreide collectie tassieraden onder het geregistreerde merk Madhura Bags ontwikkeld.

De unieke tassenhangers benadrukken jou persoonlijkheid en laten zien waar jij voor staat. Personaliseer je tassenhanger van echt leer met een naamletter van RVS . Of ga je liever voor een sterrenbeeld? Of de eeuwenoude Tree Of Life. En wat te denken van onze Harten van leer!

Bekijk hier de gehele collectie tassieraden. Jouw favoriete handtas word op deze manier veel persoonlijker en geeft net dat beetje extra. De meeste sleutelhangers bevatten een easy clip. Zo heb je de garantie dat het mooie item altijd aan je favoriete handtas, shopper of schoudertas past en wordt teleurstelling voorkomen.

Voor onze tassenhangers maken wij gebruik van DQ kwaliteit, RVS ofwel chirurgisch staal zodat je gegarandeerd bent van een kwaliteitsproduct. En de kans dat het gaat roesten is vrij klein.

Onze collectie wordt exclusief ontworpen voor jou en word hand made in Nederland geproduceerd. Extra speciaal toch?

Online bestellen

Online iets moois bestellen is bij Madhura Bags is makkelijk en veilig . Je krijgt een goed beeld van de afbeeldingen en de maten per product. Na 1 á 2 werkdagen kun jij je mooie tassieraad of sleutelhanger al gebruiken. En is jouw bestelling een cadeautje voor een ander? Geef dan een ander verzendadres op. Bovendien pakken wij jou mooie bestelling netjes en met zorg in zodat het uitpakken hiervan op zich al een feestje is!

Heb je toch extra hulp nodig bij het maken van je keuze of heb je een vraag over één van onze producten? Je kunt ons gemakkelijk bereiken door naar contact te gaan.