Damestassen en Businesstassen

Een stijlvolle tas die praktisch is in gebruik én aan alle kwaliteitseisen voldoet is tegenwoordig bijna geen doen.
Gelukkig hoef je niet meer verder te zoeken want wij hebben een ruim assortiment mooie tassen en businesstassen voor op het werk of als we uitgaan.

Onder ons eigen geregistreerde tassenmerk Madhura Bags ontwierpen wij de curvy hand- en schoudertassen aan die tevens te gebruiken zijn als laptoptas. Een stijlvolle en supervrouwelijke business bag dus!
Tevens hebben wij bij deze tassen ook een concept bedacht: Personaliseer jouw mooie damestas met een van onze kwalitatieve tassenhangers om jouw persoonlijkheid extra te benadrukken en jouw prachtige tas nog unieker te maken.

Maar binnen ons assortiment vind je ook mooie handtassen, elegante shoppers met of zonder dierenprint, trendy Heuptasjes, stoere Schoudertassen, casual Fanny packsfestivaltasjes, Laptoptassen, zakelijke tassen en Business Bags.
Al onze merken zijn allemaal van Nederlandse bodem en zijn allemaal VEGAN!

Bestel jouw favoriete vrouwentas gewoon online

  • Altijd makkelijk en veilig.
  • Na 1 á 2 werkdagen in huis.
  • Geleverd door Post.nl.

En is jouw bestelling een cadeautje voor een ander? Geef dan een ander verzendadres op. Bovendien pakken wij jou mooie bestelling netjes en met zorg in zodat het uitpakken hiervan op zich al een feestje is!

Wil je toch nog iets weten of heb je extra hulp nodig bij het maken van je keuze? Je kunt ons gemakkelijk bereiken door naar contact te gaan.