Initiaal Sleutelhangers

Met een van onze initiaal sleutelhangers geef jij je identiteit weer.
Personaliseer jouw sleutelhanger met een mooie bedel van jouw naamletter. Of juist die van een bijzonder iemand.

Onze sleutelhangers met naamletter zijn van kwalitatief Runderleer in hartvorm en verkrijgbaar in diverse kleuren. Ze zijn stevig en geven een luxe uitstraling. De bedel is van RVS en roest niet. Ze bieden ruimte voor de sleutels van alle deuren die je wilt openen. Maar personaliseer ook jouw handtas en/of portemonnee eens met een sleutelhanger met je letter! Handig te bevestigen met de easy clip.

Voor onze sleutelhangers maken wij gebruik van DQ kwaliteit, RVS ofwel chirurgisch staal zodat je gegarandeerd bent van een kwaliteitsproduct. En de kans dat het gaat roesten is vrij klein.

Onze collectie wordt exclusief ontworpen voor jou en word hand made in Nederland geproduceerd. Extra speciaal toch?

Online bestellen

Online iets moois bestellen is bij Madhura Bags is makkelijk en veilig . Je krijgt een goed beeld van de afbeeldingen en de maten per product. Na 1 á 2 werkdagen kun jij je mooie sleutelhanger al gebruiken. En is jouw bestelling een cadeautje voor een ander? Geef dan een ander verzendadres op. Bovendien pakken wij jou mooie bestelling netjes en met zorg in zodat het uitpakken hiervan op zich al een feestje is!

Heb je toch extra hulp nodig bij het maken van je keuze of heb je een vraag over één van onze producten? Je kunt ons gemakkelijk bereiken door naar contact te gaan.