Minimalitische en Hypoallergene Armbanden

Je kunt van hypoallergene armbanden nooit genoeg hebben want het zijn één van de meest gedragen sieraden.
De Charables collectie van Madhura Bags zijn van kwalitatieve en hoogwaardige materialen zoals 925 Sterling Zilver, Stainless Steels, RVS en DQ en dus hypo-allergeen! Onze Charables zijn dus echte wearebles! Maar dat betekent dus dat dat jouw favoriete sieraad niet of nauwelijks verkleurt. Dus zwemmen, afwassen en douchen? Je hoeft niet steeds je armbandje af te doen.

De Charables Collection bestaat uit mooie eigentijdse armbanden en je kunt kiezen uit verschillende stijlen.
Onze minimalistische  armbanden zijn te personaliseren met jou naamletter en/of sterrenbeeld.
Alle initiaal armbanden en sterrenbeeld armbanden zijn verkrijgbaar in zowel goud als zilver.
Heb je liever een armband die nét wat meer kracht uitstraalt? Dan is de Armband Elegance met naamletter Goud en  Casual Chique Zilver en goud zeker naar je zin!

Makkelijk online bestellen

Online een mooie armband bestellen is bij Madhura Bags is makkelijk en veilig . Je krijgt een goed beeld van de afbeeldingen en de maten per product. Na 1 á 2 werkdagen kun jij je mooie , met zorg uitgekozen armband al om je pols hangen. En is jouw bestelling een cadeautje voor een ander? Geef dan een ander verzendadres op. Bovendien pakken wij jou mooie bestelling netjes en met zorg in zodat het uitpakken hiervan op zich al een feestje is!

Heb je toch extra hulp nodig bij het maken van je keuze of heb je een vraag over één van onze producten? Je kunt ons gemakkelijk bereiken door naar contact te gaan.