Minimalitische Armbanden

Je kunt van armbanden nooit genoeg hebben want het zijn één van de meest gedragen sieraden.
De Charables collectie van Madhura Bags zijn van kwalitatieve en hoogwaardige materialen zoals 925 Sterling Zilver, Stainless Steels, RVS en DQ en hypo-allergeen! Onze Charables zijn dus echte wearebles! Maar dat betekent dus dat dat jouw favoriete sieraad niet of nauwelijks verkleurt. Dus zwemmen, afwassen en douchen? Je hoeft niet steeds je armbandje af te doen.

De Charables Collection bestaat uit de leukste armbanden en je kunt kiezen uit verschillende stijlen.
Zo hebben wij onze Ibiza armbanden die wij in setjes aanbieden met een jassseron armbandje. Superleuk voor op het strand of terras. Wil je liever iets verfijnder? Onze minimalistische gepersonaliseerde armbanden zijn dan de perfecte keus. Alle initiaal armbanden en sterrenbeeld armbanden zijn verkrijgbaar in zowel goud als zilver.
Heb je liever een armband die nét wat meer kracht uitstraalt? Dan is de Armband Elegance met naamletter Goud en  Casual Chique Zilver en goud zeker naar je zin!

Mix&Match

Armbanden kun je natuurlijk eindeloos combineren met elkaar. Schakel armbanden, Ibiza armbanden…alles mag door elkaar heen! Voor de perfecte resultaat is het leuk om te variëren met verschillende groottes voor meer dynamiek dat resulteert in de ultieme armparty.

Online een mooie armband bestellen is bij Madhura Bags is makkelijk en veilig . Je krijgt een goed beeld van de afbeeldingen en de maten per product. Na 1 á 2 werkdagen kun jij je mooie , met zorg uitgekozen armband al om je pols hangen. En is jouw bestelling een cadeautje voor een ander? Geef dan een ander verzendadres op. Bovendien pakken wij jou mooie bestelling netjes en met zorg in zodat het uitpakken hiervan op zich al een feestje is!

Heb je toch extra hulp nodig bij het maken van je keuze of heb je een vraag over één van onze producten? Je kunt ons gemakkelijk bereiken door naar contact te gaan.