Over Ons

grijze shopper madhurabags

Madhura Bags is een elegant en vrouwelijk merk voor tassen, tassieraden en sieraden. Wij maken gebruik van kwalitatieve materialen zoals vegan leer, echt leer en rvs maar zorgen er wel voor dat het betaalbaar blijft voor iedereen. We gunnen namelijk elke vrouw een prachtig kwaliteitsproduct waarbij zij haar vrouwelijkheid kan benadrukken!

De sieraden en sleutelhangers worden met zorg en aandacht speciaal voor jou met de hand gemaakt in ons atelier en krijgen daardoor net dat beetje extra waarde. Daarnaast gaan we in op de laatste trends maar houden ook erg van tijdloze producten.

Nadat ik vanaf 2013 met veel plezier tassen en portemonnees van mooie Nederlandse merken verkocht via mijn webshop ben ik in 2016 begonnen met het ontwerpen en produceren van tassieraden en sleutelhangers onder mijn eigen label. ( inmiddels is Madhura Bags een officiëel geregistreerd merk)

Deze kwaliteitsproducten benadrukken echt jouw persoonlijkheid maar het verhaal was nog niet helemaal af.

Ik houd enorm van tassen maar er was maar één model die echt op mijn lijf geschreven was……maar die bestond niet! Ooit heb ik dit model bedacht in het jaar 2000 voor een ondernemersplan voor een fysieke exclusieve tassenwinkel.

In 2017 ben ik het opnieuw gaan ontwerpen met de juiste maten en details.

Mijn eigen ontwerp: De Shopper Curvy Classic.

Een prachtig elegant en vrouwelijk curvy model waarmee jij jezelf stijlvol, zelfverzekerd en helemaal geweldig voelt!

En natuurlijk begon daarmee ook de zoektocht naar een producent die deze unieke handtas op een eerlijke duurzame manier kon vervaardigen.

Na een paar mooie reizen naar het buitenland – illusies armer maar ook ervaringen rijker –en heel wat spannende periodes verder is de Shopper Curvy Classic by Madhura Bags officieel een feit!

Ik weet zeker dat het ook jou vrouwelijkheid en personaliteit nog meer omhoog haalt!

Ik wens je heel veel shopplezier!