Over ons

Mijn naam is Madhurika Veraart en welkom bij Madhura Bags, de online tassenwinkel voor de stijlvolle, bewuste vrouw die graag wil laten zien wie zij is. In ons ruime assortiment vind je tassen voor iedereen. Chique, elegant, stoer, hip, speels en eigentijds maar allemaal praktisch op hun eigen manier.Van ons eigen label tassen en persoonlijke tassieraden tot diverse andere mooie nederlandse merken.

Een tas is een opvallende accessoire. Alle elementen van een tas, van de grootte, vorm, kleur tot zelfs de inhoud, vertellen iets over degene die de tas draagt. Een tas is dus eigenlijk een emotioneel product, al dan niet afgestemd op het huidige modebeeld. Dat is dan ook waar wij voor staan. Tassen die laten zien we je bent.

Hoe het allemaal begon

Het begon allemaal in het jaar 2000 toen ik voor mijn opleiding Algemene Ondernemersvaardigheden een bedrijfsplan schreef voor een eigen tassenwinkel middenin het centrum van Leiden. Ik had toen nooit kunnen bedenken dat ik dit plan 13 jaar later nog eens zou inkijken…

Ik heb altijd al een zwak gehad voor tassen in allerlei soorten en maten, maar mijn passie lag ook al jaren bij de parfumerie/drogisterij branche. Met daarnaast een enorme interesse in voeding heb ik destijds bewust besloten om daarin verder te gaan. Maar ja, soms komen er met omwegen dingen terug in je leven. Na een drukke tijd van ruim 10 jaar met inmiddels drie kinderen, werk en studies kwam er iets meer lucht en zag ik de kans om mijn droom van destijds alsnog waar te maken.

Een webshop, eigen label en… een eigen tas

In april 2013 lanceerde ik de webshop Madhura Bags met als doel ooit een eigen tassenlijn op te zetten. Terwijl ik met veel plezier tassen en portemonnees van mooie Nederlandse merken verkocht (en dat natuurlijk nog steeds doe) ben ik in 2016 begonnen met het ontwerpen en produceren van tassieraden en sleutelhangers onder mijn eigen label. Deze kwaliteitsproducten zijn een meerwaarde voor je tas en benadrukken echt jouw persoonlijkheid.

In navolging van het succes van de tassenhangers ontwierp ik in 2017ook een eigen tas. Een eigen design, een model dat ik echt miste in tassenland. En natuurlijk begon ook de zoektocht naar iemand die deze unieke tas kon produceren. Na een paar mooie reizen naar het buitenland – illusies armer maar ook ervaringen rijker – ben ik in zee gegaan met mensen waar ik een goed gevoel bij heb. En na een spannende periode mag ik mij vanaf november 2019 officieel leverancier noemen van de Shopper Curvy Classic by Madhura Bags!

Maar zelfs na al dit ben ik nog lang niet klaar en zit ik nog vol toekomstplannen en dromen. Madhura Bags blijft dus niet stilzitten!

Ik wens je heel veel shopplezier!