Over Ons

curvy handtas met sieraden donkerblauw

Hi! Was je op zoek naar hét tassen-en sieradenmerk voor stijlvolle damestassen en persoonlijke sieraden? Dan zit je goed. Welkom bij Madhura Bags!

Want wij houden hier niet van dertien in dozijn en producten die steeds slechter van kwaliteit lijken te worden. En jij blijkbaar ook niet. Maar wij houden wel heel veel van mooie kwalitatieve tassen, gepersonaliseerde tassenhangers en hypoallergene sieraden.

De (initiaal-en sterrenbeeld) sieraden en sleutelhangers (met naamletter) worden dan ook met zorg en aandacht speciaal voor jou ontworpen en met de hand gemaakt in ons atelier. Daardoor krijgt jou product net dat beetje extra waarde.

In 2017 ben ik (Madhurika) een unieke handtas gaan ontwerpen met de juiste maten en details: De Curvy Handtas. En mijn trots natuurlijk. Een prachtig elegant en vrouwelijk curvy model waarmee jij (en ik ook) jezelf stijlvol, zelfverzekerd en helemaal geweldig voelt! Tegelijkertijd heb ik een concept ontwikkeld waarbij je de curvy damestas kan personaliseren met een tassieraad, beter bekent als tassenhanger.

Inmiddels is Madhura Bags een officieel geregistreerd tassenmerk en wordt dit concept al jaren goed ontvangen bij onze B2B-klanten en consumenten.

Wij werken veel samen met diverse andere bedrijven zodat wij snel kunnen inspringen op veranderingen en jij een tevreden klant bent en blijft. Het voordeel daarvan is dat Madhura Bags heel toegankelijk is en de lijntjes kort zijn. Van klanten horen wij geregeld dat we erg betrokken zijn bij hun zoektocht naar een mooi product, een open instelling hebben maar ook zeer professioneel zijn als het gaat om onze kwalitatieve producten. En dat leidt natuurlijk tot een mooie en fijne samenwerking.

Let,s keep in touch!

Wil jij als een van de eerste op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en de nieuwe collecties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en/of volg Madhura Bags op Facebook en Instagram! Of bel gewoon gezellig voor een praatje. Nog leuker!

Liefs, Madhurika en Team