Over ons

Madhura Bags is een elegant en vrouwelijk feel good merk. We maken gebruik van kwalitatieve materialen maar zorgen er wel voor dat het betaalbaar blijft voor iedereen. We gunnen namelijk iedereen een ‘good feeling’! De sieraden en sleutelhangers worden met zorg en aandacht hand gemaakt en krijgen daardoor net dat beetje extra waarde. Daarnaast gaan we in op de laatste trends maar houden ook erg van tijdloze producten. Kun je lekker afwisselen!

Sinds 2017 ontwerpen en produceren wij handmade kwalitatieve tassenhangers en sleutelhangers onder eigen label. Sinds 2019 zijn daar ook onze eigen ontworpen damestassen  met uniek curvy design bijgekomen ( onze trots!!) en breiden wij steeds meer uit met onze eigen sieradenlijn Charables by Madhura Bags!

Ooit….

In april 2013 lanceerde ik de webshop Madhura Bags met als doel ooit een eigen tassenlijn op te zetten. Terwijl ik met veel plezier tassen en portemonnees van mooie Nederlandse merken verkocht (en dat natuurlijk nog steeds doe) ben ik in 2016 begonnen met het ontwerpen en produceren van tassieraden en sleutelhangers onder mijn eigen label. Deze kwaliteitsproducten zijn een meerwaarde voor je tas en benadrukken echt jouw persoonlijkheid

Een eigen label en… een eigen tas

In navolging van het succes van de tassenhangers ontwierp ik in 2017 ook een eigen tas. Een eigen design, een model dat ik echt miste in tassenland. En natuurlijk begon ook de zoektocht naar iemand die deze unieke tas kon produceren. Na een paar mooie reizen naar het buitenland – illusies armer maar ook ervaringen rijker – ben ik in zee gegaan met mensen waar ik een goed gevoel bij heb. En na een spannende periode is  vanaf november 2019 de Shopper Curvy Classic by Madhura Bags officieel een feit!

Ik wens je hel veel shopplezier!